Vi er glade for, at du har fundet vej hertil. Og hvor er det så helt præcist, du er landet, spørger du? Jo, du kender os måske som STOF & STIL. Nu skifter vi navn til Selfmade®.

 

Vil du bare gerne shoppe, kan du fortsat gøre det på STOF & STILs webshop, indtil vi i foråret 2022 åbner vores nye Selfmade® webshop her på siden.

 

Er du nysgerrig på vores navneskifte fra STOF & STIL til Selfmade®, kan du læse videre her.

Gå til STOF & STIL-webshoppen
1600X2000 Winter21 033B

Langt hen ad vejen er vi stadig STOF & STIL. Men vi skifter navn, fordi vi har udviklet os fra vores oprindelige mål om at være den førende og mest innovative leverandør af metervarer og sytilbehør til at rumme meget mere end det.

"Vores nye navn afspejler, at vi er til for alle kreative mennesker, der nyder inspirationen, skabelsesprocessen, nysgerrigheden og kreativiteten i livet."

 

- Alexander Lerche, Adm. direktør

Hvad er Selfmade®?

 

Selfmade® er det tidligere STOF & STIL; en forhandler af metervarer, sytilbehør, garn, hobbyartikler og meget mere til kreative projekter – som nu skifter navn.

 

Selfmade® er et 40-år gammelt nyt koncept. Siden 1989 har STOF & STIL været et kreativt samlingspunkt for alle, der er elsker at sy, strikke og lave andre kreative sysler.  

 

Dengang startede vi under navnet Peters Resthal med en enkelt lokal butik i Danmark, som faktisk var en hel hal fyldt med diverse restpartier af metervarer.

 

Nu er vi en international kæde med 31 europæiske butikker samt en webshop med et omfattende sortiment.

 

I 2021 kulminerede vores 40 års erfaring og kreativitet i et helt nyt koncept, og det første spadestik til Selfmade® blev taget. Med Selfmade® ønsker vi at puste liv i gamle teknikker og godt håndværk og gøre kreativiteten tilgængelig for alle – uanset erfaringsniveau.

Valget af et engelsk navn kan godt antyde, at vi kun skifter navn for at blive mere internationale. Men det langt fra den primære grund.

 

Navneskiftet sker bl.a. fordi STOF & STIL-navnet ikke længere kunne rumme alt det, vi gerne vil, og som vores kunder efterspørger. For vi vil så meget mere end blot sælge metervarer og sytilbehør.

STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®

Ærlig talt er der ikke så meget, der ændrer sig. Dog er vi ved at udvikle en ny forbedret hjemmeside og webshop med tonsvis af inspiration og praktiske videoguides med vores egne eksperters gode råd og tips.

 

Desuden giver vi vores butikker en makeover, vi afholder workshops i butikkerne og har tilføjet kreative sy-stationer, hvor du gratis kan komme og benytte en symaskine eller overlock.

 

Men, vores kerne forbliver den samme – vi vil altid være en stofleverandør.

Gå til stof & stil webshoppen
Selfmade 127

Vi forventer at kunne vise dig vores nye hjemmeside i foråret 2022.

 

Vi skifter løbende butiksfacaderne og indretningen fra STOF & STIL til Selfmade®. Nogle butikker har allerede fået deres makeover, og i sommeren 2021 åbnede vi vores allerførste danske Selfmade®-butik.

 

Men at skifte navn er noget af en omfattende proces for en virksomhed af vores størrelse.

 

Derfor vil du i en periode støde på både STOF & STIL samt Selfmade®-navnet i vores butikker, på vores webshop, på vores emballage, de sociale medier, vores forsendelseskasser — og helt sikkert også mange andre steder.

Indtil videre er vi gået lidt stille med dørene omkring vores navneskifte og transformationen mod at blive Selfmade®. Men nu kan vi endelig vise jer, hvad det hele handler om, og hvorfor vi er så spændte på det.

 

Følg med på vores Selfmade® rejse på Instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev på stofogstil.dk.

Tjek vores Instagram ud