Vi er så glade for at du har funnet veien hit. Hvor er det du akkurat har landet, spør du? Jo, du kjenner oss kanskje som STOFF & STIL. Nå endrer vi navn til Selfmade®.

 

Hvis du bare vil handle, kan du fortsette å gjøre det i STOFF & STILs nettbutikk, til vi åpner vår nye Selfmade® nettbutikk våren 2022 her på siden.

 

Er du nysgjerrig på vårt navneskifte fra STOFF & STIL til Selfmade®, kan du lese videre her

Gå til STOFF & STIL nettbutikk
1600X2000 Winter21 033B

Forresten, vi er fremdeles STOFF & STIL. Men vi endrer navnet vårt fordi vi har utviklet oss fra vårt opprinnelige mål om å være den ledende og mest innovative leverandøren av stoff og sytilbehør, til å romme mye mer enn det.

"Vårt nye navn avspeiler at vi er til for alle kreative mennesker, som nyter inspirasjonen, skapergleden, nysgjerrigheten og kreativiteten i livet."

 

- Alexander Lerche, Adm. direktør

Hva er Selfmade®?

 

Selfmade® er det tidligere STOFF & STIL; en forhandler av metervarer, sytilbehør, garn, hobbyartikler og mye mer til kreative prosjekter – som nå endrer navn.

 

Selfmade® er et 40-år gammelt nytt konsept. Siden 1989 har STOFF & STIL vært et kreativt samlingspunkt for alle, som elsker å sy, strikke og pusle med andre kreative sysler.

 

Den gangen startet vi under navnet Peters Resthal med en enkelt lokal butikk i Danmark, som faktisk var en hel hall fylt med diverse restpartier av metervarer.

 

Nå er vi en internasjonal kjede med 31 europeiske butikker og en nettbutikk med et omfattende sortiment.

 

I 2021 kulminerte vår 40 års erfaring og kreativitet i et helt nytt konsept, og det første spadetaket til Selfmade® ble tatt. Med Selfmade® ønsker vi å puste liv i gamle teknikker og godt håndverk og gjøre kreativiteten tilgjengelig for alle – uavhengig av erfaringsnivå.

Valget av et engelsk navn kan antyde at vi bare bytter navn for å bli mer internasjonale. Men det langt fra den primære årsaken.

 

Navneskiftet skjer bl.a. fordi STOFF & STIL-navnet ikke lenger rommer alt det vi gjerne vil, og det våre kunder etterspør. For vi vil så mye mer enn bare selge metervarer og sytilbehør.

STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®
STOFF & STIL — Selfmade® STOFF & STIL — Selfmade®

Ærlig talt er det ikke så mye som blir annerledes. Vi utvikler imidlertid en ny forbedret hjemmeside og nettbutikk med tonnevis av inspirasjon og praktiske videoguider med våre egne eksperters gode råd og tips.

 

Dessuten gir vi våre butikker en makeover, vi holder workshops i butikkene og har fått kreative sy-stasjoner, hvor du kan komme og bruke en symaskin eller overlock gratis.

 

Men vår kjerne forblir den samme – vi vil alltid være en stoffleverandør.

Gå til STOFF & STIL nettbutikk
Selfmade 127

Vi forventer å kunne vise deg vår nye hjemmeside på våren 2022.

 

Vi bytter løpende butikkfasadene og innredningen fra STOFF & STIL til Selfmade®. Noen butikker har allerede fått sin makeover, og sommeren 2021 åpnet vi vår aller første danske Selfmade®-butikk.

 

Men å endre navn er en omfattende prosess for en bedrift av vår størrelse.

 

Derfor vil du i en periode støte på både STOFF & STIL og Selfmade®-navnet i våre butikker, i vår nettbutikk, på vår emballasje, i sosiale medier, på vår transportemballasje — og helt sikkert også mange andre steder.

Så langt har vi gått litt stille i dørene rundt vårt navneskifte og overgangen til å bli Selfmade®. Men nå kan vi endelig vise dere hva det hele handler om, og hvorfor vi er så spente på det.

 

Følg med på vår Selfmade® reise på Instagram eller meld deg på vårt nyhetsbrev på stoffogstil.no.

Sjekk ut vår Instagram