Skjem bort deg selv med en ny symaskin

Nå er tiden inne for å unne deg selv en ny symaskin! Akkurat nå får du kjøpt utvalgte maskiner med opptil 15% avslag!


Symaskinkampanjen gjelder fra 1. juni t.o.m. 14. juni 2023, på nett og i butikk.

Slå til nå

Alltid mye for pengene

MUST-HAVES TIL SYROMMET - ALLTID TIL DE BESTE PRISENE


Tiden vår er verdifull. Invester tid og energi i å lage holdbare prosjekter i solide metervarer som du kan bruke i mange år. 


Hos Selfmade® kan du kjøpe stoff og sytilbehør til konkurransedyktige priser.

Kjoler

voksdug2

Trender du ikke vil gå glipp av

Shower 2

Spa-hage

Skab et spa i din egen hage. Ditt personline utendørs fristed.
502006 710762 Bundle

Bohem i full flor

Å, bohem! Den deilige, avslappede stilen gir de villeste sommervibbene og fantastiske tilbakeblikk til hippietiden.
Batik Image

Batikk er tilbake!

Wow! Du kan ikke unngå å bli glad av batikkens fantastiske mønstre, som er perfekte til vår og sommer.
P23146 501825 P90352 502009 Bundle

Fantastisk fiolett

Denne sesongen ser vi massevis av fiolette toner som gir et delikat og moderne uttrykk.
Baby

Bedårende prosjekter og DIY´s for fantastiske gaver til baby

Å sy til baby kan være så gøy! Ta en titt på disse enkle, overkommelige prosjektene vi har samlet. De tar liten tid og enda mindre stoff. Og de er bare så utrolig søte!

VIS MEG
Outdoor

La oss gå ut!

Logg av og lad batteriene utendørs. Begynn å planlegge og gjennomføre dine utendørs-prosjekter nå, så er du klar når sommeren kommer.

Vi har et enormt utvalg av utendørsstoffer til deg og massevis av ideer til kreative utendørs prosjekter!

Les 2023 Outdoor trender

Selfmade® | STOFF & STIL - Stoff i alle nyanser

Velkommen til Selfmade® (STOFF & STIL)s webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, symønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. 2 ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.


Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Selfmade® (STOFF & STIL) finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.

 

Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, m.m.


Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.


I vårt garnunivers finner du et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter nydelige og populære kvaliteter som f. eks. mohair, ull, merinoull, kid mohair og dessuten et stort utvalg av bomullsgarn som egner seg perfekt til å hekle morsomme dyr til barna og lekkert tilbehør til boligen. Alle strikke- og hekleoppskrifter er gratis og inndelt i fire forskjellige nivåer, så det er enkelt å komme i gang med prosjektene.