Printet Jersey M02 01

Alle dine favoritter er her fortsatt

Vi har fortsatt dine favorittstoffer, mønstre, sytilbehør, garn og masse hobbyartikler. Vi har bare endret navnet vårt.

 

Fortsatt fantastisk service

  • 4-6 dagers levering
  • Fri frakt ved kjøp over 1000 kr
  • Enkel betaling med kort, Klarna eller Vipps
  • Lokal, norsk kundeservice
  • 4,7 stjerner på Trustpilot

Endelig kan vi lette på sløret for vårt helt nye konsept! Vi håper du liker vår nye nettbutikk.

Shop Fabrics 1000X1000

Kjøp stoff

Vi har et stort utvalg av kvalitetsmetervarer til deg! Se alle sammen her.
NEWS 13 Selfmade #1 UK8

Kjøp symønstre

Vi har mer enn 350 symønstre til deg! Våre mønstre er designet og konstruert i Danmark og er allerede skåret ut i mønstervlies.
Shop Haberdashery 1000X1000

Kjøp sytilbehør

Utforsk det kjempestore utvalget av sytilbehør og nåler, symaskinnåler, sytråd, sakser, knapper, sømbyster, bånd – og mye, mye mer!
Open Up To Zen Hero

Er du designstudent?

Grip sjansen og vinn 150.000 kr.

Den årlige Selfmade® Designkonkurransen er endelig tilbake! Studerer du ved en designskole, har du nå muligheten til å vinne 150.000 kr. for din design-idé og få den utviklet til et vaskeekte symønster.

 

Send oss din beste design-idé

Er du interessert? Send oss din beste design-idé allerede i dag! Det kan være alt fra klær til voksne, barn og hunder til lekkert boligtilbehør - eller noe annet utrolig kreativt.

Les mer om konkurransen

Elegant kjole i eksklusiv metervare p23169_zen22_p008.jpg

Elegant kjole i eksklusiv metervare

Sy en lekker kjole i vår krepp chiffon med flott mønster. Strukturen og følelsen er helt unik.
Lune antrekk p24052_p22073_p20058_p24052_Zen22_p020.jpg

Lune antrekk

Finnes det noe bedre enn varmt og romslig yttertøy, når du skal ut i det fri? Sy en deilig, lang vest i teddy eller lag en flott jakke i punktsveiset quilt med kule detaljer. Disse antrekkene vil du ønske å bo i hele sesongen.
Babyprosjekter å skryte av p90305_p81033_aw22_p006.jpg

Babyprosjekter å skryte av

Skjem bort minstemann! Sy et lekkert juniornest i bl.a. økologisk bomull med søtt print - og svøp den lille inn i det mykeste settet i økologisk isoli.
Bum bags, baby! Bum_bags_baby.jpg

Bum bags, baby!

Lav en boxy bum bag i vårt teddystoff med flott mønster - eller sy en minimodell i 90-talls stil med slangeskinnslook.

Selfmade® er laget for deg.

Selfmade® tar alle de kreative ideene du elsker fra STOFF & STIL til neste nivå og oppgraderer dem med online veiledninger, workshops og massevis av inspirasjon.


Kreativitet er for alle

Vi er fast bestemt på å gjøre kreativitet tilgjengelig for alle - uansett alder eller ferdighetsnivå. Selfmade® feirer godt, gammeldags håndverk og sørger for at disse teknikkene forblir tilgjengelige for alle generasjoner.


Mer enn å sy

Kreativitet er mer enn bare søm, strikking eller stoffer.
Med Selfmade® fortsetter vi å utfolde det kreative utvalget vårt med spennende, nye gjør-det-selv-produkter.

Kjøp hobbyprodukte
NEWS 13 Selfmade #1 UK6

Kjøp garn

Dykk ned i vårt garnunivers, og velg mellom 37 forskjellige garnkvaliteter. Her finner du også alt tilbehør, som strikkepinner, heklenåler, maskeholdere, mm.
1800X1800 Hobby Oplegning

Kjøp hobby

Utforsk vårt kjempestore sortiment av hobbyprodukter til alle slags kreative prosjekter, som smykkefremstilling, broderi, veskefremstilling og mye mer!
Pedari

Gratis mønstre

Vi har et kjempestort utvalg av gratis mønstre og DIYs til deg. Last ned alt fra små syprosjekter til syteknikker og hobbyprosjekter - helt gratis!

Tasker

Selfmade® | STOF & STIL - Stoff i alle nyanser

Velkommen til Selfmade® (STOFF & STIL)s webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, symønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. 2 ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.


Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Selfmade® (STOFF & STIL) finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.

 

Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, m.m.


Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.


I vårt garnunivers finner du et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter nydelige og populære kvaliteter som f. eks. mohair, ull, merinoull, kid mohair og dessuten et stort utvalg av bomullsgarn som egner seg perfekt til å hekle morsomme dyr til barna og lekkert tilbehør til boligen. Alle strikke- og hekleoppskrifter er gratis og inndelt i fire forskjellige nivåer, så det er enkelt å komme i gang med prosjektene.