Blankets 3600X1350

Sy lekre votter p90354_Zen22_p022.jpg

Sy lekre votter

Sy de lekreste votter i teddy og bevernylon til deg selv - eller til noen du bryr deg om. Vi elsker den trendy utendørslooken!
Vidunderlig kjole med voluminøse ermer p23170_aw22_p158.jpg

Vidunderlig kjole med voluminøse ermer

Sy vår lekre månekjole med voluminøse ermer i vevet jacquard med karryfargede blomster. Lekker til enhver festlig anledning!
Kjole med moderne look p23171_aw22_p154.jpg

Kjole med moderne look

Sy en flott kjole i vår EcoVero™ viskose med grafisk print. Den gir et elegant og moderne look som vi elsker.
Sjarmerende julesett til de minste p81022_aw22_p137.jpg

Sjarmerende julesett til de minste

Sy søte sett i vår myke julejersey! Her finner du både bjørner og bambier i snødekte skogslandskap - du kan mikse og matche slik at barna får hvert sitt spesielle sett.
Varmt sett til vinterbarn p81034A_AW22_NEWS.jpg

Varmt sett til vinterbarn

Sy et deilig sett til familiens minste i vår lekre polar fleece i mørk beige og flaskegrønn. Symerket gir den siste finish til det søte mini-antrekket.

Alle dine favoritter er her fortsatt

Vi har fortsatt dine favorittstoffer, mønstre, sytilbehør, garn og masse hobbyartikler. Vi har bare endret navnet vårt.

 

Fortsatt fantastisk service

  • 4-6 dagers levering
  • Fri frakt ved kjøp over 1000 kr
  • Enkel betaling med kort, Klarna eller Vipps
  • Lokal, norsk kundeservice
  • 4,7 stjerner på Trustpilot

Endelig kan vi lette på sløret for vårt helt nye konsept! Vi håper du liker vår nye nettbutikk.

Jul 4

Massevis av julestoffer

Se vårt store sortiment av julestoffer. Vi har valgt alle sammen med hjertet for å gjøre juleprosjektene enda mer spesielle.
Jul 2

Mønster – jul

Mønstrene til julen skaper en kreativ julestemning. Bruk mønstrene til å lage julegaver eller julepynt med familie og venner.
Jul 3

Sytilbehør – jul

Få alt av tilbehør til julens hyggelige kreative prosjekter med familie eller venner
Web Top Christmas 05 Flette Hjerter

Er du designstudent?

Grip sjansen og vinn 150.000 kr.

Den årlige Selfmade® Designkonkurransen er endelig tilbake! Studerer du ved en designskole, har du nå muligheten til å vinne 150.000 kr. for din design-idé og få den utviklet til et vaskeekte symønster.

 

Send oss din beste design-idé

Er du interessert? Send oss din beste design-idé allerede i dag! Det kan være alt fra klær til voksne, barn og hunder til lekkert boligtilbehør - eller noe annet utrolig kreativt.

Les mer om konkurransen

Selfmade® er laget for deg.

Selfmade® tar alle de kreative ideene du elsker fra STOFF & STIL til neste nivå og oppgraderer dem med online veiledninger, workshops og massevis av inspirasjon.


Kreativitet er for alle

Vi er fast bestemt på å gjøre kreativitet tilgjengelig for alle - uansett alder eller ferdighetsnivå. Selfmade® feirer godt, gammeldags håndverk og sørger for at disse teknikkene forblir tilgjengelige for alle generasjoner.


Mer enn å sy

Kreativitet er mer enn bare søm, strikking eller stoffer.
Med Selfmade® fortsetter vi å utfolde det kreative utvalget vårt med spennende, nye gjør-det-selv-produkter.

Kjøp hobbyprodukter

Selfmade® | STOFF & STIL - Stoff i alle nyanser

Velkommen til Selfmade® (STOFF & STIL)s webshop – her kan du finne et stort utvalg av metervarer, symønstre, garn, garnoppskrifter, tilbehør og hobbyartikler til dine kreative DIY prosjekter. 2 ganger i året lanserer vi en ny hovedkolleksjon og en katalog, som løpende suppleres av mindre kolleksjoner. Alle kolleksjoner avspeiler dagens trender både innenfor mote og bolig.


Både webshoppen og  de fysiske butikkene bugner av lekre og moteriktige metervarer, som du kan bruke til utallige forskjellige formål. Vi har f.eks et stort sortiment innenfor motestoffer, som du kan bruke til å skape din egen og personlige garderobe med elementer som avspeiler din stil. Uansett om du ønsker å sy en ny bluse, en bukse eller kanskje en ny kjole eller jakke, så kan du hos Selfmade® (STOFF & STIL) finne både snittmønster og stoff, som passer til ditt prosjekt. Av egnede metervarer kan vi nevne viskose, jersey, bistretch, blonde, silke, sateng, chiffon, denim, jacquard, bomull m.m.

 

Vi har også et stort utvalg av moderne boligstoffer, som gjør det lett for deg å følge  trenden i din innredning. Boligsortimentet inkluderer kvaliteter som møbelvelour, kanvas, dralon, møbelstoff, halvpanama, gobelin, voksduk, mørkleggingsstoffer, m.m.


Vårt sortiment av barnemetervarer inkluderer både bløte og lekre jersey kvaliteter, som egner seg perfekt til hjemmesydde barneklær, samt bomullsstoff med flotte barneprint, som egner seg til hjemmesydd sengetøy, puter, stellematter, bamser og morsomme detaljer på barnerommet.


I vårt garnunivers finner du et bredt sortiment av kvalitetsgarn, som blant annet omfatter nydelige og populære kvaliteter som f. eks. mohair, ull, merinoull, kid mohair og dessuten et stort utvalg av bomullsgarn som egner seg perfekt til å hekle morsomme dyr til barna og lekkert tilbehør til boligen. Alle strikke- og hekleoppskrifter er gratis og inndelt i fire forskjellige nivåer, så det er enkelt å komme i gang med prosjektene.